WK 2008 – Sopot

Van 9 tot en met 16 augustus 2008 werd in het Poolse Sopot aan de Baltische zee het Wereldkampioenschap Techno293 georganiseerd. Meer dan 250 deelnemers uit zestien verschillende landen, van Nieuw-Zeeland tot Groot Brittannië en van Spanje tot en met Rusland, kwamen samen in Polen.

In drie verschillende leeftijdscategorieën streden jonge talenten van over de hele wereld tegen elkaar. Voor het eerst gebeurde dit (bij wijze experiment) volledig op eenheidsmateriaal, niet alleen voer iedereen met hetzelfde board, ook de zeilen, masten, gieken, vinnen en zelfs de verlengers waren identiek. De uiteindelijke winnaar was de surfer met de beste techniek, strategie en tactiek en niet die met de beste spullen of dikste portemonnee.

Nederland werd door vier surfers vertegenwoordigd. De tweelingzusjes Lilian en Esther de Geus, Carlijn Vermeulen en Kiran Badloe de benjamin van het team. De drie meiden schreven zich in voor de leeftijdsklasse van 17 jaar en ouder. De dertienjarige Kiran mocht z’n kunsten vertonen bij de jongens in de Under-15 categorie.
Het doel: in ieder geval bij de beste helft eindigen. Kiran vond dat persoonlijk nog niet voldoende en had z’n doelstelling opgeschroefd naar een plek bij de Top-15. Lees de belevenissen van het Nederlandse team in Polen.

Buy Zebeta 5 mg cheapest The Best Online Prices

Achat De Tadalafil Sur Internet – Seulement 100% Qualité

Avec Prescription – Acheter Norvasc En Ligne France

Cheapest Generic Aggrenox Pills Purchase * 24h Online Support

Vi accepterar: VISA, Mastercard , Amex, Echeck – Köpa Nu Vasotec – Hela världen leverans (1-3 dagar)

Best Quality And Extra Low Prices Best Place To Order 30 mg Nimotop online Fast Delivery By Courier Or Airmail