Category: WK 2014 – Brest

WK Techno Brest – 3e wedstrijddag

Na drie wedstrijddagen kunnen de voorrondes worden afgesloten en gaan de deelnemers zich klaar maken voor de finales. De Gold- en Silver fleets zijn verdeeld na 6 gevaren races. Jim van Someren, Floris Franken en Lars van Someren starten de finales in de Gold fleet.

WK Techno293 Brest – wedstrijddag 2

Wederom lastige omstandigheden in de baai van Brest op de 2e wedstrijddag van het WK Techno. Aimée van ‘t Hoff behoorde opnieuw bij de uitblinkers, samen met Lars van Someren. Beide scoorden ze een 3e plaats in één van de drie races die gisteren zijn gevaren.

WK Techno Brest – Wedstrijddag 1

Lastige omstandigheden gisteren in de baai van Brest. Aimée van ‘t Hoff (7e) en Floris Franken (8e) blonken uit door vooraan in de kopgroep te racen. De andere Nederlandse jongens hadden erg veel moeite om goed mee te komen, als ze al mochten racen.

Practice races WK Techno Brest

Gistermiddag stonden de practice races op het programma. Met de U15 surfers op de Alpha baan, de U17 Meisjes en de Techno Plus surfers op de Bravo baan en de U17 Jongens op de verst gelegen Charlie baan.

Openingsceremonie WK Techno293 – Brest

De Openingsceremonie van het WK Techno in Brest verliep niet helemaal zoals de organisatie het vooraf had bedacht. De jonge surfers konden niet wachten en bestormden massaal het podium nog voordat de sponsoren en belangrijke hoogwaardigheidsbekleders hun speeches hadden kunnen doen. Nadat het podium weer vrij gemaakt was, kon de ceremonie verder gaan en het evenement dan ook echt geopend worden.

Voorbereidingen WK Techno Brest

De spanning begint langzaam te stijgen voor de deelnemers aan het WK Techno in Brest. De afgelopen dagen stonden in het teken van de voorbereidingen op het aanstaande wereldkampioenschap voor de Bic Techno 293 jeugdsurfers.

WK Techno293 Brest Frankrijk

Nog minder dan een week tot het wereldkampioenschap in de grootste internationale windsurfklasse. Al meer dan 385 jeugdsurfers van over de hele wereld hebben zich ingeschreven om op de Bic Techno in actie te komen in het Franse Brest.