Category: Techno talents Trofee

Een nieuwe competitie voor Nederlandse en Belgische Techno293 surfers. Vijf wedstrijden op groot binnenwater in Nederland en Belgie. Dé mogelijkheid voor jonge Belgische en Nederlandse windsurfers om wedstrijd ervaring op te doen in een groot startveld. Relatief dicht bij huis, met een internationaal tintje.

Techno-talents Trofee 2016

Het 6e seizoen van strijd om de felbegeerde Techno-talents Trofee staat alweer voor de deur. De trofee met de grote oren is voor de best presterende surfclub, voor de individuele winnaars zijn er dit jaar ook weer waanzinnige prijzen te winnen. Op 14 en 15 mei trappen we af op de Westeinderplas in Aalsmeer.

Techno-talents Trofee Finale Almere

Aankomend weekend zal de strijd om de felbegeerde Techno-talents Trofee afgesloten worden. Wie is de beste Bic Techno surfer van het land en welke club weet de andere surfclubs als hardst af te troeven. Surfclub Ter Aar gaat momenteel aan de leiding in de strijd om de Techno-talents Club Trofee.

Praktische info Techno-talents Trofee Aalsmeer

Aankomend weekend staan de wedstrijden om de Techno-talents Trofee op het programma. De wedstrijden zijn onderdeel van de Open Clubkampioenschappen van WSC Aalsmeer. Ter voorbereiding op de wedstrijden, alvast wat handige informatie. Inschrijven kan op locatie, in het clubhuis van WSC Aalsmeer aan de Westeinderplas....

Techno-talents Trofee 2015

Deze maand zal de strijd om de felbegeerde Techno-talents Trofee weer los barsten. Wie is de beste Bic Techno surfer van het land en welke club weet de andere surfclubs als hardst af te troeven.

NVW Course-race tour 2014

Vanaf 2014 worden de Nederlandse Kampioenschappen voor slalom en Formula Windsurfing niet meer gecombineerd in dezelfde weekenden. De Nederlandse Vereniging van Wedstrijdsurfers organiseert voortaan aparte wedstrijdweekenden voor courserace en slalom.

Zonnige en drijfnatte finales Techno-talents Trofee

Windsurfclub Almere Centraal neemt voor de 3e maal de grote wisseltrofee mee naar huis als de beste surfclub tijdens de Techno-talents Trofee wedstrijden 2013. Met winst in bijna alle divisies scoorde ze het laagste puntentotaal van alle deelnemende verenigingen.

Finale Techno-talents Trofee

Aankomend weekend staat de finale van de Techno-talents Trofee 2013 op het programma. De zeezijde van de Brouwersdam zal het wedstrijdtoneel zijn voor de laatste allesbeslissende finale races in de strijd om de trofee. Na de laatste races op het Lauwersmeer gaat Lars van Someren aan de leiding in het overall klassement. Zouden z’n achtervolgers het hem nog lastig kunnen maken dit weekend?

Techno-talents Trofee Lauwersmeer

Acht races dit weekend voor de Bic Techno surfers tijdens het Esonstad 4 sails evenement op het Lauwersmeer. De 3e stop in de strijd om de Techno-talents Trofee 2013.

Techno-talents Trofee Lelystad 2013

Spectaculaire slalom races tijdens het tweede Techno-talents Trofee weekend in Lelystad. Lars van Someren won bijna alle races, met scherpe starts en snelle gijpen wist hij race op race z’n voorsprong op de achtervolgers te vergroten. In wisselvallige omstandigheden met 12 tot 30 knopen wind, hoge stijle Markermeer golven en zo nu en dan een onstuimige hagelbui werden maar liefst 11 downwind slalom races gevaren.

Techno-talents Trofee Clubranking 2013

Een verrassende tussenstand in de Techno-talents Trofee Clubranking voor 2013. VVW Inside Outside uit Oostende heeft na het eerste evenement de leiding genomen in het klassement, gevolgd door WSC Almere Centaal. De surfclub uit Almere is al twee jaar op rij de winnaar van de clubranking, begint het seizoen nu met een kleine achterstand. De surfclub uit Almere wordt in het klassement op de hielen gezeten door Amsterdam Windsurfing.