NVW

De Nederlandse Vereniging van Wedstrijdsurfers (NVW) is de officiële Nederlandse Techno293 klasse organisatie. De NVW wil vorm geven aan wedstrijdsurfend Nederland door het bieden van coördinatie en inspiratie aan de wedstrijden in Nederland en door het promoten en bevorderen van aanwas en doorstroom aan alle surfers, in het bijzonder aan de jeugd.

De NVW is als klasse organisatie van alle belangrijke windsurfklassen in Nederland nauw betrokken bij wedstrijdsurfen in Nederland. Zo worden de regionale-, nederlandse kampioenschappen en de landelijke selectie-evenementen onder haar toezicht georganiseerd. Daarnaast organiseert de NVW regionale, nationale en specifieke selectie trainingen.

Leden van de NVW krijgen korting op deelname aan (inter)nationale wedstrijden, trainingen en andere leuke thema-dagen. Meer informatie over de NVW kun je terug vinden op www.wedstrijdsurfen.nl.

Nationale Techno293 selectie
De nationale Techno293 Trainingsselectie van de NVW bestaat uit de zes beste Techno293 surfers uit de jaarlijkse selectie-ranking. Deze zes surfers bereiden zich door intensieve gezamenlijke training voor om de strijd aan te gaan met de internationale concurrentie op EK’s en WK’s.

Gerelateerde artikelen

Buy Zebeta 5 mg cheapest The Best Online Prices

Achat De Tadalafil Sur Internet – Seulement 100% Qualité

Avec Prescription – Acheter Norvasc En Ligne France

Cheapest Generic Aggrenox Pills Purchase * 24h Online Support

Vi accepterar: VISA, Mastercard , Amex, Echeck – Köpa Nu Vasotec – Hela världen leverans (1-3 dagar)

Best Quality And Extra Low Prices Best Place To Order 30 mg Nimotop online Fast Delivery By Courier Or Airmail