Bic Techno 293 One Design demo boards

Speciaal voor alle Nederlandse jeugdsurfers om uit te proberen en kennis te maken met de Bic Techno klasse. Heeft de Nederlandse Vereniging van Wedstrijdsurfers, sinds het zeer geslaagde WK Bic Techno in Medemblik,  de beschikking over 5 Bic Techno 293 One Design boards.

Voor geinteresseerde jeugdsurfers die wel eens een wedstrijd of training op de Bic Techno 293 One Design mee willen doen, is er nu de mogelijkheid om een board te huren voor één of meerdere dagen.

Kosten

De kosten zijn laag, voor € 15,- per dag kun je gebruik maken van de Techno One Design boards. Het enige wat je hoeft te doen is je eigen zeilen, surfpak, zwemvest, trapeze en surfschoentjes mee te brengen.

Reserveren

Vooraf reserveren is belangrijk als je zeker wil zijn dat er een board voor jou beschikbaar is op de gewenste datum en locatie.

Reserveren doe je door het onderstaande formulier volledig in te vullen. Je reservering is pas volledig als je betaling van het huurbedrag is ontvangen op de bankrekening van de Nederlandse Vereniging van Wedstrijdsurfers.

– ING bankrekeningnummer: 1347187 t.n.v. NVW te Den Haag
– Vermeld bij je betaling duidelijk: Je naam + “BT293 huurboard” + locatie

Naam

Geboortedatum

Adres

Postcode

Woonplaats

Telefoonnummer

Telefoonnummer ouders

E-mail adres

E-mail adres ouders

Surfclub

Opmerkingen

 

Surfclubs en bijzondere activiteiten

Surfclubs die de Bic Techno One Design boards zouden willen inzetten tijdens hun eigen activiteiten ter promotie van het wedstrijdsurfen of de Techno293 klasse kunnen contact opnemen met Robbert-Jan van Velzen (tel. 06-41085530).