Zonnige en drijfnatte finales Techno-talents Trofee

You may also like...

2 Responses

 1. Alexander Hoekstra says:

  Met verbazing weer moeten vernemen dat de meiden bij de prijsuitreiking zijn vergeten. Alle Nederlands kampioenen werden naar voren gehaald, behalve Isis Hoekstra, Jolijn ten Bos en Aimee van ‘t Hoff.

  Daarnaast krijg ik de indruk dat de andere disciplines meer inschrijfgeld betalen omdat deze (elke keer dezelfde personen die geen concurrentie hebben door gebrek aan deelname) groep de horloges, zonnebrillen en camera’s verdelen.

  Graag reactie want misschien zie ik het wel helemaal verkeerd.

  Alexander

 2. Frank van der Storm says:

  Helemaal mee eens!
  Naast het feit dat de meisjes niet als kampioen vermeld werden (in tegenstelling tot een kampioen,, die dat officieel niet was) , waren er voor de raceboardklasse helemaal geen prijzen, terwijl ook deze klasse een onderdeel is van de NVW Tour.
  De deelnemers betalen net als de slalom-deelnemers het gewone inschrijfgeld en komen bij een dagprijs al niet verder dan een emmer met lollies.
  Ook de techno-kids, die je juist zou moeten stimuleren, worden (lekker pedagogisch) beloond met eenzelfde emmer zoete lekkernij.