Hoe goed is een wereldkampioen?

Een regelmatig terugkerende vraag, waarop je een complex en uitgebreid antwoord zou verwachten. Goed nieuws voor iedereen, want we hebben een kort en simpel antwoord.

Hoe goed is een wereldkampioen?
Antwoord: CWO-IV* Windsurfen Allround

We hebben de afgelopen maanden niet stilgezeten. Ter ondersteuning van het korte antwoord presenteren we een veel uitgebreider en gedetailleerder overzicht. Een persoonlijk ontwikkelingsplan voor iedere Bic Techno surfer.

Aan de hand van het overzicht kun je zien wat je nog moet leren, om de volgende stap in je surfcarrière te maken. Door zelf te oefenen of onder begeleiding tijdens één van de vele Techno trainingen. Een gedetailleerde beschrijving op de route van beginner tot wereldkampioen.

We hebben CWO opleidingsniveaus gekoppeld aan wedstrijdniveaus, van clubwedstrijd tot en met de Jeugd Olympische Spelen. De dit jaar compleet herziene CWO diploma lijn voor het Windsurfen, sluit naadloos aan op de activiteiten van Techno293 klasse.

Surf verder naar het Persoonlijk Stappenplan »»

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *