Inschrijven Techno trainingen juni / juli

You may also like...

2 Responses

 1. tim hietbrink says:

  Hallo robbertjan, ik heb een vraag. ik zou niet weten waar ik moet beginnen, maar het lijkt mij onwijs leuk en ben onwijs gemotiveerd om mee te doen aan surfwedstrijden! maar ik zou niet weten waar ik moet beginnen. ik ben gewoon een surfer geen prof surfen, maar kan het al redelijk goed! Ik was niet van plan om een nieuw board of zeil aan te schaffen voor het mee varen van wedstrijden, omdat ik op dit moment niet zo veel geld heb!

  ik hoor graag een reactie!
  mvg tim hietbrink

 2. RJ says:

  Hoi Tim,

  Als je nog niet zo veel geld hebt om een nieuw board aan te schaffen, zijn er gelukkig ook een paar surfclubs in Nederland die voor weinig een Bic Techno board verhuren.
  De voorwaarden verschillen per vereniging, maar breng eens een bezoekje bij http://www.surfclubteraar.nl of http://www.almerecentraal.nl daar kunnen ze je meer vertellen.

  Lid worden van een surfclub en mee gaan doen aan de clubwedstrijden is alvast een goed begin.