2e Kerstdag training in Cadiz

‘s morgens in hoge oceaan deining en met weinig wind, draaiden de Nederlandse Techno293 surfers hun ochtend training. Matthijs van ‘t Hoff werd opnieuw weer onwijs zeeziek. Lastige omstandigheden, waar de surfers nog even aan moesten wennen.

‘s Middag’s was het een ander verhaal, harde wind met golven tot zo nu en dan masthoog. De wind trok aan tot over de 20 knopen. Bikkelen en knallen in de baai van Cadiz, vliegen over de toppen van de golven met een glimlach van oor tot oor.

De voorbereidende trainingen zitten er op, de Nederlandse surfers hebben kennis gemaakt met nieuwe omstandigheden. Morgen staan de inschrijving en materiaal registratie op het programma. Vanaf dinsdag gaan de wedstrijden voor het Europees Kampioenschap van start.

You may also like...

1 Response

  1. saskia733 says:

    Aan de hele Nederlandse delegatie:
    HEEL VEEL SUCCES IN CADIZ!!!

    Groeten uit Alphen aan den Rijn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *