Aankondiging EK Cadiz 2010

You may also like...

2 Responses

 1. Huug says:

  Da’s mooi! Is er al duidelijkheid hoe de NL equipe die kant op gaat. Een paar aandachtspunten
  1) Collectief of eigen vervoer
  2) Datum start voorbereiding ter plaatse
  3) Verblijf en verzorging, met of zonder ouders.
  4) Is er ruimte voor begeleiding van de Raceboard Youth

 2. Nedweetiknogniet says:

  Ik zat te lezen op jullie site en vond deze opmerking van jullie coach “Coaching en begeleiding is voorzien voor Techno293 selectie-surfers, bij voldoende belangstelling van niet-selectie-surfers zijn er mogelijkheden voor een extra coach+boot. Graag tijdig je interesse aan geven”. Ik weet niet of dit altijd geldt of dat er ook andere mogelijkheden zijn. Vraag is wel, wie maakt deel uit van het Neserlands Equipe.