North Sea Cup – Wedstrijddag 2

You may also like...

2 Responses

 1. Huug says:

  Als surfouder heb je het maar zwaar, zeker als je zelf ook een wedstrijdje wil mee pikken.
  Bert en ik hadden dezelfde problemen met de stroming, met dien verstande dat Bert ze uiteindelijk heeft overwonnen en mijn wedstrijd steeds werd oafgeblazen vóórdat ik zelfs maar bij de startlijn was.
  Een perfect evenement voor de Raceboards en de Techno’s, jammer genoeg had ik Formula setje meegenomen. Als je moet kiezen, kies je altijd verkeerd.
  Thanks to RJ/Mark/Joep voor het transport van onze zeilen en masten. die pasten niet in de auto.
  De gastvrijheid van de mensen van Inside Outside was top en de organisatie best wel voorbeeldig. Ik heb weer veel geleerd.

 2. jortned707 says:

  Hey,
  vond het een vet weekend, echt veel geleerd. Maar vooral veel plezier in het varen en met elkaar gehad.
  Robbert Jan bedankt voor alle aanwijzingen. Misschien leek het af en toe of ik het niet had onthouden, maar de situatie gaf mij niet altijd de mogelijkheid alles toe te doen zoals ik wilde. Jammer dat ik die derde plek niet kon terug pakken in de laatste heat, want nr 200 zat maar een meter of tien voor me bij de finish.
  Toch heel veel geleerd over stroming en getij. Maar ook genoeg om aan te werken.
  Hier is de overall lijst: Carlijn top, op de 7e plek. Maurice ook knap op de 16e. mijzelf 21e, Kiran 30e en Bert 40e.
  Laterz Jort